Oferta rcs-rds pentru 2014 pe telefonie mobilă / digi, Oferta rcs-rds pentru 2014 pe telefonie mobilă / digi mobil: telefoane mobile, prețurile cu abonament autor: emil dragotă, data: 24.12.2013, 14:41. Televizoare și tablete în oferta rcs-rds ? - hd satelit, Rcs-rds va oferi spre achizitie clienților care doresc să prelungească abonamentul la serviciile rcs-rds, la alegere, o tabletă sau un televizor led, ambele cu. Ofertă de telefoane pentru digi mobil și abonamente noi, De asemenea, pentru cei care nu doresc sa se aboneze la digi optim mobil, exista alte oferte de telefoane, daca aleg abonamentul digi complet 3 sau digi complet 2..

Rcs & rds digi mobil: de ce oferta ieftină nu trebuie să, Razvitzy. imi pare rau sa va spun eo am rds & rcs de vreo 5 ani am avut la iceput cable link akum a fibra optika …. la un tarif de 52 de lei am internet nelimitat. Veste buna de la rcs-rds! digi mobil complet este aproape, Pentru a te abona la digi mobil complet trebuie să fii client a două servicii fixe (fiberlink si catv) de la rcs-rds de minim un an de zile.. Care este stadiul comenzilor voastre la digi mobil / rcs-rds?, În urmă cu 2 săptămâni am făcut o comandă la digi mobil (smartphone + abonament). am ales un lg nexus 5 + abonamentul digi mobil optim nelimitat la 5 euro..

Rcs-rds oferă tablete și tv-uri led abonaților, 12 thoughts on “ rcs-rds oferă tablete și tv-uri led abonaților ” viorel march 27, 2014. spui ca o diagonala de 100-106cm…pai al 3-lea tv are 101….. Pachete digi net mobil - personal, Rcs & rds deschide primul magazin sub brandul digi in bucuresti si lanseaza un nou concept de prezentare; rcs & rds reduce la 4 euro pretul abonamentului digi mobil. Telefonie mobilă cu minute naţionale şi internaţionale, Convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţele internaţionale, pe abonament foarte ieftin, la rds. practic cu abonamentul digi mobil optim.