Clocitoare De Pui

081-cum se pune clocitoarea cu oua de gaina - cristygheorghe, Am o clocitoare (cleo5) cu 41 locuri pt oua..as vrea sa stiu sunt bune ouale de la pasti pt clocitoare??. Incubator electric, clocitoare de oua cleo 5 - tamasi, Incubator electric, clocitoare de oua cleo 5 - incubatorul electric se foloseste in gospodariile individuale, la incubarea oualelor provenite de la pasarile domestice.. Ferme pasari, adapatori pasari, hranitoare pasari, Ferme pasari, adapatori pasari, hranitoare pasari, incubatoare / clocitoare oua, gaini, pui, prepelite, gaste, rate.

Incubator pui, Incubatoare oua, clocitoare electrica, incubator Cleo ...

Incubator automat oua - :: superfarmland.ro, Incubator automat oua, incubator oua automat cu rotatie de 90 grade; capacitate - 72 oua de gaina sau 24 oua rata/curcan sau 126 oua de fazan sau 144 oua de prepelita. Vrei o mică afacere? Încearcă să scoți pui la incubator, Sper că materialul următor va fi un bun ghid în obținerea micuților pui prin clocirea artificială. modul de clocire artificial are o serie de avantaje:. Gaini ferma vesela, placerea de a trai sanatos, Inca de mic a iesit in evidenta prin culoarea diferita fata de ceilalti pui kabir. atunci si-a dat seama ca el este deosebit. si asa a fost. s-a remarcat mereu prin.

Ferma vesela, placerea de a trai sanatos, Documentandu-ne mai mult despre rasa de oi dorper ne-a incantat foarte mult perspectiva de a aduce in familia fermei vesele cateva exemplare din aceasta rasa.. Soimii dunareni » blog archive » ce pasari puteti vedea in, Soseste la noi in tara primavara. sociabila, s-a adaptat la convietuirea in apropiere de om. in general, perechea foloseste un singur cuib mai multi ani la rand.. Jocuri farmer online, Alege aceste jocuri good game farmer pentru copii in care vei avea cel mai nou joculet cu ferma de animale si plante. fa sa cresca totul in jur ca farmerama ta sa.

Publicat de Incubatoare Cleo la 13:04 Niciun comentariu: