Clocitoare De Pui

Cum sa scoti pui de gaina folosind un incubator bun., Daca vrei sa ai pui de gaina, rata, curca, prepelita, fazan, apeleaza la noi si va livram acasa un incubator bun. incubatorul bun si eficient te ajuta sa. Cum iese puiul de gaina din ou - youtube, Momentul in care puiul de gaina iese din ou. am testat un incubator (o clocitoare). in ziua 20 a iesit primul pui - http://www.casadex.ro. Ferme pasari, adapatori pasari, hranitoare pasari, Ferme pasari, adapatori pasari, hranitoare pasari, incubatoare / clocitoare oua, gaini, pui, prepelite, gaste, rate.

VAND INCUBATOARE PUI TEL. 0744507642 INCUBATOARE OUA

Cum sa cresteti pui de fazan | idetalii | afla detalii, Etapa 1: achizitionati puii de fazan. la multe dintre fermele de fazani, puii sunt vanduti pentru a evita necesitatea de a ingriji fazani de varste diferite in timpul. Hranitoare pasari, articole ferme pasari - :: superfarmland.ro, Hranitoare automata pasari 18kg. hranitoare automata pentru pasari. material plastic rezistent. cu reglare a cantitatii de furaj. pentru o hranire optima. Miniferma, Album poze miniferma trimite mesaj Înapoi nu poți trimite un mesaj fără conținut! nu este permisă folosirea de cod html in mesaje..

Cresterea ratelor mute - agroland, Buna am cumparat anul trecut pui de carne,rasa mixta si rate pekin le-a mers fb o perioada apoi au inceput sa moara le-am dat starter la pui ratele decat 2 mi-a murit. Gaini de rasa: informatii despre gaini, Cele mai des intalnite motive pentru cresterea puilor acasa, sunt : oua proaspete, carne proaspata, pentru gradinarit (excrementele de pui sunt un bun ingrasamant. Gaini ferma vesela, placerea de a trai sanatos, Inca de mic a iesit in evidenta prin culoarea diferita fata de ceilalti pui kabir. atunci si-a dat seama ca el este deosebit. si asa a fost. s-a remarcat mereu prin.

Primi mei pui de orezari din 3 oua au iesit doi pui dar fiind prima ...