Clocitoare De Pui

Cum iese puiul de gaina din ou - youtube, Momentul in care puiul de gaina iese din ou. am testat un incubator (o clocitoare). in ziua 20 a iesit primul pui - http://www.casadex.ro. Ferma pui de carne (cca 300 buc) - forumul softpedia, Ferma pui de carne (cca 300 buc) - posted in buna ziua tuturor! pentru inceput o sa ma prezint. sunt alex, am 20 de ani si locuiesc in targoviste. (momenan plecat din. 081-cum se pune clocitoarea cu oua de gaina - cristygheorghe, Am o clocitoare (cleo5) cu 41 locuri pt oua..as vrea sa stiu sunt bune ouale de la pasti pt clocitoare??.

Galerii de poze pe Animale.ro: clocitoare electrica incubatoare cu ...

Vrei o mică afacere? Încearcă să scoți pui la incubator, Sper că materialul următor va fi un bun ghid în obținerea micuților pui prin clocirea artificială. modul de clocire artificial are o serie de avantaje:. Gaini ferma vesela, placerea de a trai sanatos, Inca de mic a iesit in evidenta prin culoarea diferita fata de ceilalti pui kabir. atunci si-a dat seama ca el este deosebit. si asa a fost. s-a remarcat mereu prin. Produse hranitoare - zootehnie moderna. ferme de animale, Hranitoare, produse despre hranitoare furca de metal, cu patru coarne furca pentru gunoi, fabricata din otel forjat de calitate foarte buna..

Sistemul de gard electric - zootehnie moderna. ferme de, Sistemul de gard electric, sistemul gardurilor electrice este folosit de multi ani cu succes in toata uniunea europeana in domeniul cresterii animalelor.. Ferma vesela, placerea de a trai sanatos, Documentandu-ne mai mult despre rasa de oi dorper ne-a incantat foarte mult perspectiva de a aduce in familia fermei vesele cateva exemplare din aceasta rasa.. Cotofana (pica pica) | specii de vanat - vanatoare in romania, “coțofana (pica pica) este o specie de păsări din familia corvidae. este răspândită în eurasia, africa de nord si america de nord. locul unde poate fi întâl.

pui mei de la clocitoare - gainele mele - oxcsy