Cum sa scoti pui de gaina folosind un incubator bun., Daca vrei sa ai pui de gaina, rata, curca, prepelita, fazan, apeleaza la noi si va livram acasa un incubator bun. incubatorul bun si eficient te ajuta sa. Scoate şi vinde pui de găină, rate, curci, gâşte, Scoate şi vinde pui de găină, rate, curci, gâşte, prepelite. modul de clocire artificial cu incubatorul cleo are o serie de avantaje: se clocesc. Incubarea oualor de gasca - incubatoare oua, clocitoare, Incubator oua fazan, prepelita, potarniche, gaina, la tel. 0744507642. cu incubatoarele cleo cumparate de la noi, obtineti pui de gaina, curca, prepelite.

Subiect: Pui la incubator

Prepelite, oua prepelita, prepelita crestere, Prepelite crescute cu drag! cumpara oua de prepelita pentru familia ta. afla totul despre prepelita crestere.. Cotete gaini si pui - miniferma, Album poze cotete gaini si pui sunteti un campion, va felicit pentru tot ce detineti si va felicit pentru tot ce faceti pentru acceste pasari si pentru toti. Viata la tara | un blog despre gaini,catei si plante de, De-acum deslusesti si sunete. infundate, e adevarat dar parca mai auzi un alt piuit. oare iti piuie urechile? ( cine te-ar putea barfi pe tine, un pui abia iesit din.

Ferma de prepelite | suntem o societate care se ocupa cu, Suntem o societate care se ocupa cu cresterea si comercializarea prepelitelor. la noi gasiti: oua de prepelita, pui de prepelita de orice varsta, prepelite ouatoare. Cresterea gainilor - desprecopii.com forum, Pai gainile sunt foarte usor de crescut . mananca : porumb, grau, orz, aproape orice fel de seminte , iarba, frunze de salata, varza, etc. trebuie sa le amenajati un. Legare rosii | viata la tara, Din nou despre solar. solarul nostru de incepatori se dovedeste a fi foarte bun. nu e folia foarte bine intinsa, nici el perfect etans dar isi face treaba exemplar..

POZA 2: Termoregulatorul de precizie (0.1⁰C).