Clocitoare De Pui

Am pus pui de gaina la clocitoare si au deja 2 saptamani, Am pus pui de gaina la clocitoare si au deja 2 saptamani si 6 zile si nici macar nu au ciocnit.de ce? au avut temperatura 37.3° si nu a iesit nimic.este deja seara. Cum iese puiul de gaina din ou - youtube, Momentul in care puiul de gaina iese din ou. am testat un incubator (o clocitoare). in ziua 20 a iesit primul pui - http://www.casadex.ro. 081-cum se pune clocitoarea cu oua de gaina - cristygheorghe, Am o clocitoare (cleo5) cu 41 locuri pt oua..as vrea sa stiu sunt bune ouale de la pasti pt clocitoare??.

... oua, incubatoare pui, termometru atasat de la Electrounivers.aaz.ro

Ferme pasari, adapatori pasari, hranitoare pasari, Ferme pasari, adapatori pasari, hranitoare pasari, incubatoare / clocitoare oua, gaini, pui, prepelite, gaste, rate. Incubator automat oua - :: superfarmland.ro, Incubator automat oua, incubator oua automat cu rotatie de 90 grade; capacitate - 72 oua de gaina sau 24 oua rata/curcan sau 126 oua de fazan sau 144 oua de prepelita. Vrei o mică afacere? Încearcă să scoți pui la incubator, Sper că materialul următor va fi un bun ghid în obținerea micuților pui prin clocirea artificială. modul de clocire artificial are o serie de avantaje:.

Anunturi vanzari pasari de curte valcea • pui de gaina, Anunturi pentru vanzari pasari de curte, gaini, curcani, rate, gaste, prepelite, cocosi valcea direct de la proprietar. Articole ferme pasari - bandrino import-export srl, Bandrino.ro - magazin online cu articole pentru animale de companie (caini, pisici, papagali, perusi, rozatoare), echitatie, precum si produse pentru ferme. Ferma vesela, placerea de a trai sanatos, Documentandu-ne mai mult despre rasa de oi dorper ne-a incantat foarte mult perspectiva de a aduce in familia fermei vesele cateva exemplare din aceasta rasa..

POZA 2: Termoregulatorul de precizie (0.1⁰C).