Scoate şi vinde pui de găină, rate, curci, gâşte, Scoate şi vinde pui de găină, rate, curci, gâşte, prepelite. modul de clocire artificial cu incubatorul cleo are o serie de avantaje: se clocesc. Incubarea oualor de gasca - incubatoare oua, clocitoare, Incubator oua fazan, prepelita, potarniche, gaina, la tel. 0744507642. cu incubatoarele cleo cumparate de la noi, obtineti pui de gaina, curca, prepelite. Prepelite, oua prepelita, prepelita crestere, Prepelite crescute cu drag! cumpara oua de prepelita pentru familia ta. afla totul despre prepelita crestere..

... aici este nevoie de multa atentie si grija inca de cand sunt in ou

Miniferma, Trimite mesaj Înapoi nu poți trimite un mesaj fără conținut! nu este permisă folosirea de cod html in mesaje. a apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului.. Cotete gaini si pui - miniferma, Interesant. ai scapat de paduchi folosind aceste cotete? as face si eu daca sunt usor de curatat si intretinut.. Articole si comunicate - cum sa ai pui de gaina folosind, Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la incubatoare pentru a scoate pui de gaina, inlocuind astfel gainile clocitoare. tehnologia permite ca eclozarea oualor sa nu.

O scurta introducere in cresterea puilor de gaina, Motivul pentru care cresti puii are cea mai mare influenta asupra tipului de rasa de pui pe care o cumperi. daca ii cresti pentru oua proaspete, e de preferat sa. Egreta mare – egretta alba | peterlengyel, Foarte frumos! de curand am observat cateva exemplare si la noi (balotesti-ilfov) pe pociovalistea! foarte frumoase!!! faptul ca de ani buni terenurile. 081-cum se pune clocitoarea cu oua de gaina - cristygheorghe, Cum se pune clocitoarea cu oua de gaina descriere album: se umple alveola cea mica cu apa si se pune putin busuioc pentru a nu se strica apa. clocitoarea cu oua de.

Perioadele din cadrul ciclului de crestere a puilor